Beoordelingen van Etenstijd Groot-Ammers

Recente recensies

4.0
Paul R.
15 juli 2022

Bedankt weer, kwaliteit is goed en service met een smile! :)

Elise Den Engelsman-Oudenaarde
13 juli 2022

Frites prima, maar mexicano had een rare bijsmaak en vlammetjes waren echt niet lekker. € 0,90 voor een klein beetje pindasaus op de mexicano is veel te veel. Daarnaar lange wachttijd, om 17 uur besteld zodat we het in 18.15 uur konden ophalen en dan nog een kwartier moeten wachten…. Voorlopig even niet meer naar Family Groot-Ammers

J. Verheij
9 juli 2022

Snel geholpen en heerlijk gegeten!

Paul R.
1 juli 2022

Prima verzorgt weer, dank jullie!

Corine
17 juni 2022
Paul R.
17 juni 2022

Het was weer heerlijk, bedankt!

Maarten
14 juni 2022
Lia
12 juni 2022

Heerlijk gegeten! Alleen jammer dat er 80 minuten tussen het bestellen en het ophaalmoment zat

Magielse
11 juni 2022

Lekker verse patat! De ceasarsalade met verse kip. De zaak ziet er nu fris en open uit. Nodigt uit om te komen zitten. Was er voor het eerst na de opening. Komen snel weer terug.

Elise
4 juni 2022

De kwaliteit was goed maar een wachttijd van 1,5 uur voordat de bestelling opgehaald kon worden is eigenlijk niet acceptabel waardoor we de volgende keer niet snel weer naar family groot-Ammers zullen gaan.

Yvette
3 juni 2022

Porties friet zijn erg klein. Ook de snacks zijn kleiner. XXL frikadel waren gewoonweg 2 losse frikadellen. Al met al prima te eten, alleen wat klein/weinig.

Christa wayenberg
2 juni 2022

De friet was veels te hard gebakken en frikadellen waren niet lekker. Verders geen klachten. Maar wel vervelend als je voor een hoop geld besteld. Mvg Christa

Jannie
28 mei 2022
Anoniem
27 mei 2022
Elise Den Engelsman-Oudenaarde
26 mei 2022

Lekkere frites, bestellen van saus bij de frites en snacks mag duidelijker op de site. Nu dubbele saus bij alles gekregen

Mark
23 maart 2022
A. De Kruijf
6 maart 2022
Boom
5 maart 2022

Heerlijk gegeten!

hans.leeuw@live.nl
14 februari 2022
de Bie
13 februari 2022

Ik moest even wachten bij het ophalen v/d bestelling , blijkbaar was het druk. Door de drukte bleek men wat vergeten te zijn om toe te voegen aan de bestelling. Hier waren ze zelf al achter gekomen, want ik was net thuis toen er gebeld werd. Ze kwamen het zo gauw mogelijk na leveren. Verder was het goed te eten en voldoende

Gerda
21 januari 2022

Voor het eerst besteld. Prima kwaliteit!

Leandra
16 januari 2022

Bestelling was compleet en warm. Wel lang moeten wachten.

Vd graaf
30 december 2021

Broodje valt heel snel uit elkaar

Sander
16 december 2021
Mark
10 december 2021

Snelle service,zeer goede kwaliteit

Hester Mourik
19 november 2021
Danny
19 november 2021
Mariska
6 november 2021

Ik was iets later door vertraging maar toen ik binnen kwam heb ik na 5 minuten wachten zelf maar even gevraagd of het al klaar was, dit was het geval en stond nu dus nog langer koud te worden. Jammer dat ze niet de klant begroeten en na vraag doen als deze binnen komt. Ook vind ik de transactie kosten belachelijk want deze heb je niet als je telefonisch besteld of in de winkel.

Paul
29 oktober 2021

Was weer heerlijk!

Johan Schutter
22 oktober 2021

gewoon Top!

Mariska
13 oktober 2021

De patat was te kort gebakken. Was slap en niet lekker. Meestal is het juist een beetje doorbakken maar nu viel het tegen. De rest was prima.

Marjolein
26 september 2021
Johan Schutter
24 september 2021

prima geregeld en lekker

Eveline vd graaf
19 september 2021

Super lekker altijd en keurig bezorgd ga zo door

Johan Schutter
29 augustus 2021

prima geregeld en lekker

Hamid Zinati
27 augustus 2021

Helemaal top

de Bie
7 augustus 2021

Netjes op tijd geleverd en goed van temperatuur. Echter wel opvallend is door wie de bestelling wordt verwerkt, je ziet verschil in opmaak en de hoeveelheid die er in gaat. En om nog even terug te komen op de kibbeling; let op dat deze even grote stukken heeft en niet te hard gebakken wordt. Graag hierbij ook opletten dat vis niet in dezelfde frituur kan als de kroket, frikandel etc. Had de indruk dat deze niet apart van overige producten gebakken was.

Marry Lussenburg Snijders
7 augustus 2021

Het eten was erg lekker ,goed verzorgd en netjes op tijd bezorgd.

Rutten
5 augustus 2021

Lekker hoor! Prima snacks en friet!

Lunch
26 juli 2021
johan schutter
23 juli 2021

gewoon prima getegeld compliment!👍😋😋👄

Jet van oversteeg
18 juli 2021
de Bie
16 juli 2021

Geleverd conform afspraak. Goed van temperatuur en goed gevuld. Alleen even opletten met de kibbeling dat deze niet te lang in de frituur ligt. Die was iets te bruin gebakken en dan krijg je te iets te veel krokante stukken

Annelies
4 juli 2021

Wat een ideale app en wat een service Heel tevreden hier over. Ook als je via de app besteld en betaald kan je het nog zelf halen wij vinden het top

Johan Schutter
23 juni 2021

gewoon prima!!

Carlijn van Vugt
5 juni 2021
Mattijs Valk
22 mei 2021

Eten was perfect op tijd, de smaak was ook top. Alleen jammer dat ze mijn opmerking niet hebben doorgevoerd: ik vroeg of het stoofvlees apart kon, nu was zeker de helft van de friet slap.

Monique
12 mei 2021

Bij de patat met stoofvlees zat maar heel weinig vlees. In het bakje met slagroom zat echt maar heel weinig slagroom. Bij een van de bestelde ijsjes zaten geen nootjes op, terwijl die wel besteld waren.

Gwill
28 april 2021
Ellen
28 april 2021

heerlijk gegeten, ondanks enorme drukte maar 20 minuten extra gewacht na afspraaktijd.

maria
17 april 2021

goede service, tijd was perfect en eten was heel lekker

Reactie van Etenstijd

Beste Maria, Bedankt voor de goede review. Groeten Team Etenstijd

halma
17 april 2021

bezorgtijdstip was nagenoeg exact als wat er geinformeerd was en wat wij gevraagd hadden. eten uitstekend en net zo warm alsof je het direct bij de winkel afgehaald had.

Reactie van Etenstijd

Beste Halma, Bedankt voor de goede review! We doen ons best onze service goed te houden. We zien graag weer bestelling van u tegemoet! Groeten Team Etenstijd

M Broer
9 april 2021

Wederom lekker gegeten en de bezorging was keurig op tijd

Reactie van Etenstijd

Bedankt voor de goede review!

Marjolein Van vugt
28 maart 2021
Reactie van Etenstijd

Bedankt voor de 5 sterren!

Johan Schutter
23 maart 2021

Gewoon goed en top!

Reactie van Etenstijd

Bedankt Johan!

Bos
14 maart 2021

De bestelling is niet netjes afgeleverd. We moesten zelf onze broodjes weer beleggen, omdat alles door elkaar in de bakjes lag. De smaak was verder goed, maar de broodjes zaten ook aan de buitenkant onder de saus.

Reactie van Etenstijd

Beste Bos, Wat vervelend om te lezen dat de broodjes niet op de juiste manier bezorgd zijn. We hebben dit met elkaar besproken en gaan de broodjes op andere manier verpakken voor bezorging. Wel fijn om te lezen dat de smaak verder goed was. We hoppen weer een bestelling van u te ontvangen. Groetjes Team Etenstijd

Zeger
13 maart 2021
Reactie van Etenstijd

Bedankt voor de 5 sterren!

Monique
12 maart 2021

Het was heerlijk en op tijd

Reactie van Etenstijd

Beste Monique, Bedankt voor uw goede review! Team Etenstijd

Debbie
9 maart 2021

1 hamburger was losgekomen uit de verpakking dus alles zat onder, ook was het vrij lauw. Verder is het eten goed alleen dat waren wel minpuntjes.

Reactie van Etenstijd

Beste Debbie, Met het bezorgen verschuift er wel eens wast. Wij gaan dit met elkaar bespreken om te kijken of we het anders kunnen doen. Bedankt voor de feedback. Fijn om te lezen dat verder wel gesmaakt heeft. Groeten Team Etenstijd

Marjolein Van vugt
7 maart 2021

Lekker gegeten, alles was aanwezig en genoeg, chickenburger is echt aanrader 😊

Reactie van Etenstijd

Beste Marjolein, Fijn dat alles naar wens was en dat de crunchy kipburger in de smaakt valt. Tot snel! Groeten Team Etenstijd

Nathalie
7 maart 2021

Friet is prima maar meerdere keren broodjes kroket besteld en vaak aan de koude kant maar nu was er zelfs nog een stukje bevroren(!) dus geen aanrader!

Reactie van Etenstijd

Beste Nathalie, Wat vervelend om te lezen dat de kroketten niet helemaal warm waren. Er word naar het bij ons bekende mail adres een kortingscode gestuurd voor een volgende bestelling. We hebben geen telefoontje ontvangen die avond, dan hadden we het op dat moment gelijk kunnen oplossen. De kroketten na kunnen brengen om het goed te maken. We hopen nog eens een bestelling van jullie te mogen ontvangen. Groeten Team Etenstijd

Menno Versluis
6 maart 2021

Top food top service!

Reactie van Etenstijd

Beste Menno, Bedankt voor je goede review! Top! Groeten Team Etenstijd

Ellen
17 februari 2021

Voor 8 personen patat besteld, een zak voor 3 personen en een zak voor 5 personen, 14 euro in totaal. Maar dit is echt te weinig, een enkel bordje patat en niets over. De hoeveelheid patat was veel te weinig. Gelukkig waren de snacks wel goed.

Cdb
14 februari 2021

Om zes uur besteld voor 19:20 uiteindelijk pas bezorgd om 19:50. Geen idee waarom het zo lang moest duren. Geen toelichting ontvangen.

Reactie van Etenstijd

Beste Cdb, We begrijpen dat het vervelend is om uw bestelling zo laat pas te ontvangen zonder een bericht te ontvangen waarom dat is. Als u om 18:00 uur besteld en de eerste tijd is 19:20 uur betekend dat de eerdere tijden al vol zijn om te bezorgen. Mocht u de bestelling eerder willen hebben kunt de bestelling eerder doorgeven. De reden dat het uw geen bericht heeft ontvangen is de drukte dit mag geen excuus zijn maar dat is het wel. Dan zijn we druk bezig en hebben we geen tijd om contact op te nemen. Onze excuses. We gaan dit met elkaar bespreken dat we in vervolg beter gaan doen. Fijn om te lezen dat de kwaliteit wel goed was. Groeten team Etenstijd

Johan schutter
11 februari 2021

alles prima en zeer op tijd geregeld

Johan Schutter
6 februari 2021

Prima verzorgd en precies op tijd bezorgd

Reactie van Etenstijd

Beste Johan, Fijn dat alles in orde was! Bedankt voor de review. Groeten Team Etenstijd

Maddy
2 februari 2021

Broodje was erg hard de kaas die er op zat had geen smaak en was net rubber. Supersnelle bezorging

Reactie van Etenstijd

Beste Maddy, Wat jammer om te horen dat de kaas niet de juiste smaakt had. Wij gaan dit onderzoeken hoe dat. Fijn om lezen dat de bezorging en de rest wel in orde was. Bedankt voor je review. Groeten Team Etenstijd

Ellen
31 januari 2021

patat stoofvlees 2 stukken vlees en veel kouder dan de rest van de bestelling. Kipsalon zonder saus. De 2 catamarans waren wel goed, alleen voorkeur 1 zonder ui niet gelukt,was wel met ui. Wachttijd meer dan een uur. Zelfs in de zaak 35 minuten gewacht. We zijn veel beter gewend van jullie

Reactie van Etenstijd

Beste Ellen, Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet geheel was zoals gewenst. We gaan dit met elkaar bespreken om zo te proberen dit in de toekomst te voorkomen. We sturen u persoonlijke mail. Groeten team Etenstijd

Paul
28 januari 2021

Prima kwaliteit producten. Goed adres voor lunch en snacks. Frietjes zijn echt lekker!

Reactie van Etenstijd

Beste Paul, dank voor de positieve review! Daar worden we vrolijk van. Groeten team Etenstijd!

Lars
22 januari 2021

Perfect!

Reactie van Etenstijd

Hoi Lars, Kort maar, een zeer krachtige review! dank daarvoor! Team Etenstijd

Anoniem
15 januari 2021

Helaas de bestelling niet zoals gevraagd, mayonaise bij product. Daarnaast duurde de tijd tot bezorging bijna een uur! Verder was de kwaliteit wel erg goed en lekker.

Reactie van Etenstijd

Beste Anoniem, Fijn te lezen dat de kwaliteit goed was. Jammer dat uw opmerking van de mayonaise niet goed is gelezen en over het hoofd gezien door ons. We hebben het met elkaar besproken en zullen beter op de opmerkingen gaan letten. Dat u een uur moest wachten voor bezorgingen komt, omdat de tijden ervoor al vol waren. Als u zeker wilt zijn van een eerder bezorging kunt u eventueel een volgende keer uw bestelling eerder plaatsen. Groeten Team Etenstijd

Wemelsfelder
10 januari 2021

Smaak was wederom prima. Ik vond het wel flink afgekoeld t.o.v. vorige bestelling dus adviseer jullie op de schotels een warmhoudfolie te doen. Verder was het prima!

Reactie van Etenstijd

Beste Wemelsfelder, Bedankt voor de tip deze gaan we met elkaar bespreken. Fijn om te lezen dat het verder in orde was. Groeten Team Etenstijd

Hans Korevaar
9 januari 2021

Lekker gegeten, top

Reactie van Etenstijd

Beste Hans, Bedankt voor de review! Groeten Team Etenstijd

Jan Donk
7 januari 2021

Eten was prima. Waarom een minimum van 15 euro voor 1 bestelling voor 1 persoon.

Reactie van Etenstijd

Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat het eten prima was. De keuze om online vanaf €15,00 te doen is omdat, bestellingen onder de €15.00 vrij klein zijn. Deze kunnen we makkelijk tussen door klaar maken en is de telefoon niet lang bezet. Heb je een grote bestelling deze graag online, voor kleiner bestelling graag via de telefoon. Groeten Team Etenstijd

Natasha
6 januari 2021

Helaas was de friet anders dan we gewend waren, leek wat oud en veel harde stukjes.

Reactie van Etenstijd

Beste Natascha, Wat jammer om te lezen dat het niet helemaal naar wens was. Wij zullen dit et elkaar gaan bespreken. Groeten Team Etenstijd

Mevr.Ellen
3 januari 2020

Heerlijk gegeten. Netjes en goed verpakt. De boerenfriet goed, alleen vlees met vetrandjes/knars, dat is het enige jammere.

Reactie van Etenstijd

Beste mevrouw Ellen, Wat fijn om te lezen dat u heerlijk heeft gegeten, Helaas was de spek iets te lang gebakken we zullen erop letten! Bedankt voor u review. Groeten team Etenstijd

Corne
30 december 2020

bruin bolletje niet vers, friet is wel eens lekkerder geweest. verder prima

Reactie van Etenstijd

Beste Corne, Wat jammer om te lezen dat alles niet helemaal naar wens was. We hebben het besproken met ons team en weten waarom het bruine broodje helaas niet vers was. Wij zullen dit gaan verbeteren. We hopen je weer terug te zien zodat je de verbetering kan merken. Groeten team Etenstijd

Johan Schutter
23 december 2020

goede kwaliteit alleen bestelling was op de afgesproken tijd nog niet gereed

Reactie van Etenstijd

Beste Johan, Wat vervelend dat uw bestelling nog niet klaar was op de gewenste tijd. We doen ons best om de bestelling op tijd klaar te hebben helaas lukt dat niet altijd. We doen ons best dat het niet meer gebeurd.

J.
16 december 2020
Reactie van Etenstijd

Beste J, Bedankt voor de 5 sterren!

Kat
12 december 2020

Lekker gesnackt was prima

Reactie van Etenstijd

Beste Kat, wat fijn om te horen dat u lekker heeft gesnackt. Bedankt voor de 5 sterren.

Cor
5 december 2020

Prima gegeten

Reactie van Etenstijd

Beste Cor, Wat fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten.

Hak
27 november 2020

Was erg lekker

Reactie van Etenstijd

Beste mevrouw Hak, Wat fijn om te lezen dat het lekker was!

Johan Schutter
24 november 2020

zelf afgehaald. De app werkt prima en snel. Prima!

Reactie van Etenstijd

Beste Johan, Wat goed om te lezen dat de app zijn werk doet!

Onbekend
22 november 2020

Had 3 blikjes redbull besteld kreeg er maar 2

Reactie van Etenstijd

Beste onbekend, Wat vervelend dat u een blikje red bull miste. Dat had niet mogen gebeuren. Onze excuses voor het ongemak we hopen dat u ondanks dat de bestelling niet compleet was u wel lekker heeft gegeten.

MH
21 november 2020

Lekker eten , en mooi op tijd bezorgd door vriendelijk personeel

Reactie van Etenstijd

Beste MH, Bedankt voor u positieve review.

Angelique M
20 november 2020
Reactie van Etenstijd

Bedankt voor de 5 sterren!

Peter
19 november 2020

Bestelling was op tijd , alles was netjes ingepakt en alles was aanwezig. Dus gewoon TOP.

Reactie van Etenstijd

Beste Peter, Bedankt voor deze TOP review!

Autobedrijf van der Wal
19 november 2020

Voor een lunch op de zaak diverse broodjes besteld, bezorging keurig op tijd en alles zag er goed verzorgd uit! Aanrader....

Reactie van Etenstijd

Beste Autobedrijf van de Wal, Bedankt voor de positieve review fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

Paul
13 november 2020

Prima producten; goede friet en leuke service. Ik bestel hier graag!

Reactie van Etenstijd

Beste Paul, Bedankt voor de leuke review.

Johan Schutter
12 november 2020

Prima en snel geregeld en via online toppie!

Reactie van Etenstijd

Beste Johan, Bedankt voor de goede review.

john
2 november 2020

super makkelijk te bestellen. en een ruime keuze aan eten. erg lekker en zeker een aanrader

Reactie van Etenstijd

Beste John, Bedankt voor de 5 sterren!

Gemma
22 oktober 2020

Zeer makkelijk om te bestellen en netjes optijd. Het heeft heerlijk gesmaakt de friet was voor ons goed gebakken. Is voor herhaling vatbaar.

Reactie van Etenstijd

Beste Gemma, Bedankt voor de 5 sterren!

Suzanne
14 oktober 2020

Super snel, zeer vriendelijke dame die het kwam bezorgen en eten was lekker warm en knapperig, helemaal top.

Reactie van Etenstijd

Beste Suzanne, Bedankt voor de goede review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

Den besten
4 oktober 2020

Veel te lang moeten wachten. Daarna ook nog kwartier te laat met bezorgen

Reactie van Etenstijd

Beste mevrouw den Besten, Bedankt voor uw review. Jammer dat het niet gegaan zoals u wenste. We hebben de optie zo snel mogelijk uitgezet. U kunt nu een tijd kiezen en wij merken dan dat beter gaat.

Bas
26 augustus 2020

Heel simpel. Gewoon goed eten en een puike bezorging. Ook niet te laat

Reactie van Etenstijd

Beste Bas, Bedankt voor de 5 sterren!

Marianne van Geelen
23 augustus 2020

Ik had de bestelling om 18.09 geplaatst . Met zo snel mogelijk .. Om kwart over 7 gebeld ..waar het bleef.. Niet gelezen dus dat kan zeker beter.

Reactie van Etenstijd

Beste Marianne, Bedankt voor uw review. Toen u uw bestelling had geplaats was de site nog niet zo lang online en moesten we nog wennen. We zien dat u ons 4 sterren heeft gegeven dus we hopen dat ondanks dat het te laat was u wel lekker heeft gegeten. We hopen u nog een keer terug te zien zodat we kunnen laten zien dat we ons hebben verbeterd.

Van Meeteren
16 augustus 2020
Reactie van Etenstijd

Bedankt voor de 5 sterren!

Ghislaine
15 augustus 2020

Altijd goed eten, Netjes op tijd en vriendelijk Top services

Reactie van Etenstijd

Beste Ghislaine, Bedankt voor de 5 sterren!

Johan
15 augustus 2020

Hardstikke handig online bestellen en dan ophalen volgens afspraak.. Friet was lekker doorgebakken en krokant. Snacks smaakten prima. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Etenstijd

Beste Johan, Bedankt voor de 5 sterren. We hopen weer lekkere frietjes voor u te mogen bakken.